Yüksekokulumuzda Öğrenci Temsilcileri Toplantısının İkincisi Düzenlendi

Yüksekokulumuzun her programından seçilmiş başarılı öğrencilerden oluşan Yüksekokul Öğrenci Temsilcileri ile ikinci toplantı yapıldı. Her dönemde en az bir defa yapılan toplantıya Yüksekokul müdürümüz ve müdür yardımcıları da katıldılar. Toplantıda geçtiğimiz dönemin değerlendirmesi yapılarak gelecek dönem için öğrencilerimiz istek ve önerilerini dile getirdiler. Yüksekokulumuzda önümüzdeki günlerde yapılacak olan organizasyonlara öğrencilerimizin yapacağı katkılar ve görevlendirmeler konuşuldu. Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan Gül Hasat Etkinliği, Her Yönüyle Havsa Sempozyumu, Voleybol Turnuvası, Haziran ayında yapılacak Mezuniyet Konseri ve Mezuniyet Töreni için öğrencilerimiz ile fikir alışverişinde bulunduk.

Bu içerik 11.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 117 kez okundu.