Staj Yapılması Uygun Görülen Yerler

Yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrencilerimiz yapları gereken 40 iş günü zorunlu stajlarını programlar bazında aşağıda belirtilmiş olan yerlerde yapabilirler. Aşağıda belirtilen yerler dışında bir yerde staj yapmak için başvuruda bulunacak öğrencilerimizin staj başvuruları kabul edilmeyecektir.

Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü

Bankacılık ve Sigortacılık Programı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası benzeri üst kuruluşlar, para ve sermaye piyasalarında faaliyet gösteren kuruluşlar (Borsa İstanbul A.Ş., Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası vb.) ile her türlü banka ve sigorta kurumları (bireysel emeklilik şirketleri ve aracı kurumları gibi) ile sigorta sektöründe faaliyet gösteren acenteler veya bunların şubeleri.

Maliye Programı

Tüm serbest muhasebeci mali müşavirler; yeminli mali müşavirler; tüm devlet idarelerinin, kamu kurumlarının ve kuruluşlarının ve tüm özel sektör kuruluşlarının muhasebe veya finans departmanları; departman gözetmeksizin bankacılık sektörü kuruluşları ile Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetimi Standartları Kurumu gibi üst kuruluşlar.

Muhasebe ve Vergi Bölümü

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı

Serbet Muhasebeci ve Mali Müşavir Büroları, Şirketlerin Muhasebe Departmanları,  Bankalar, Yerel İdarelerin ve Kamu Kurumlarının  Muhasebe Departmanları, Hazine ve Maliye Bankanlığı, Deftardarlık, Vergi Daireleri, Gelir İdareleri ve Mal Müdürlükleri, Muhasebe Mesleği ile İlgili Yukarıda Adı Sayılmayan Benzer Kurum ve Kuruluşlar.

Yönetim ve Organizasyon Bölümü

Lojistik Programı

Lojistik Programı öğrencilerinin staj yapacağı kurum ve kuruluşlar lojistik faaliyetleri ile ilgili Türk Ticaret Kanunu'nda belirtilen ticaret şirketleri ile kamu kurum ve kuruluşlarına ait işletmeler.

İşletme Yönetimi Programı

Türk Ticaret Kanunu'nda belirtilen ticaret şirketleri, kamu kurum ve kuruluşlarına ait işletmeler, mali müşavir ve yeminli mali müşavirler.

Bu içerik 30.05.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 2189 kez okundu.