Hakkımızda

1995 Yılında açılmış, 1995-1996 Öğretim yılında Eğitim-Öğretime başlamıştır. Muhasebe Programı ve İşletmecilik Programı ile Eğitim-Öğretime başlamıştır. 1998-1999 Eğitim-Öğretim yılında Bankacılık ve Seracılık programları açılarak eğitim öğretim faaliyetlerine devam edilmiştir. 15 Eylül 2007 Tarihinde Yüksekokul yeni binasına taşınmıştır. 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılında Bankacılık (İ.Ö.), Muhasebe (İ.Ö.), İşletme (İ.Ö), Maliye ve Peyzaj programları, 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında Lojistik programı ve 2011 yılında Sulama Teknolojisi programı açılmıştır
Yüksekokulumuz Bankacılık ve sigortacılık, İşletme Yönetimi, Lojistik, Maliye ve Muhasebe ve Vergi Uygulama programları ile eğitim öğretim faaliyetlerine devam edilmektedir.

Havsa Meslek Yüksekokulunda eğitim-öğretim yapılan programlara, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan sınavda başarılı olan öğrencilerin kayıtları yapıldıktan sonra ilgili Kurullarca hazırlanmış bulunan öğretim planı uyarınca iki (2) yıllık ön lisans öğretimi yapılmaktadır.

Öğretim planında yer alan teorik ders ve uygulamaları başaran ve gerekli stajları yapan öğrenciler “Meslek Elemanı” ünvanı ile mezun olmaktadırlar.

Bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip ederek hazırlanmış bulunan öğretim planına göre eğitim-öğretim yapan Havsa Meslek Yüksekokulundan mezun olan öğrencilerin iyi yetişmiş birer meslek elemanı olmaları için çaba gösterilmektedir.

Bu içerik 15.02.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 14114 kez okundu.