YÜKSEKOKULUMUZ MÜDÜRÜ PROF. DR. MUSTAFA TAN’IN 2022-2023 AKADEMİK YIL AÇILIŞ MESAJI


Sevgili öğrencilerimiz, değerli aileler ve Meslek Yüksekokulumuzun değerli çalışanları;

 

Korona pandemisinden sonra nihayet tamamen normal bir eğitim-öğretim yılına başlıyoruz. Yüksekokulumuz aktif olarak öğrenci alan 3 bölüm ve 5 program ile eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Geçen yıl 600 civarında olan öğrenci sayımız bu yıl 750’ye ulaşmış durumdadır.

Sevgili öğrencilerimiz, eğitim-öğretim yolculuğunuzun önemli bir aşaması olan Havsa Meslek Yüksekokulu’na hoş geldiniz. Artık 2 yıl süre ile bizim misafirimizsiniz. Bu aşamada mesleki eğitim alarak hayata atılan donanımlı bireyler olacaksınız. Bizler sizin en iyi bir şekilde eğitim almanız için elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye hazırız. Sizlere tavsiyem asla karamsarlığa kapılmayın, ne olursa olsun mücadeleyi bırakmayın, çok çalışın ve ufak tefek problemlerin konsantrasyonunuzu bozmasına izin vermeyin. Sizlere sunulan eğitimden olabildiğince faydalanın. Çünkü ne kadar çok öğrenirseniz o kadar çok bilirsiniz, hayata bakış açınız genişler ve özgüveniniz artar.

Değerli aileler, büyük fedakârlıklarla bu günlere getirdiğiniz çocuklarınız artık Trakya Üniversitesi ailesinin birer üyesi. Bizler evlatlarınızı meslek hayatına hazırlamak için hazırız.

Değerli hocalarım, önceki yıllarda olduğu gibi öğrencilerimize en iyi eğitimi verebilmek için her türlü gayreti göstereceğinizden hiç şüphem yok. Bu yıl da eğitim ilkelerimiz; öğrencilerimize güler yüz göstermek ve onları anlamaktan oluşacaktır. Ulu Önderimiz’in belirttiği gibi “…. yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle orantılıdır.”

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılımızın öğrencilerimize, onları yetiştiren ailelerine, akademik ve idari personelimize, Havsa’ya ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyor, katılan herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum.

                                                                                               Prof. Dr. Mustafa TAN

                                                                                           Meslek Yüksekokul Müdürü

 

Bu içerik 26.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 123 kez okundu.