Yüksekokulumuz Bahçesinde Ağaç Dikme Töreni Gerçekleştirildi

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün Geleceğe Nefes sloganıyla her yıl 11 Kasım’da düzenlenen tören bu yıl Edirne bölgesi olarak Yüksekokulumuz arazisinde yapıldı. Trakya Üniversitesi Rektörlüğü ve Havsa Belediyesi’nin de katkıları ile 30 dekarlık alanda dikimi planlanan çınar, ıhlamur, çam, ladin ve akçaağaç toprakla buluştu. Ağaçların yanında Edirne Gülü, lavanta ve biberiyeden oluşan tıbbi aromatik bitkiler bahçesinde de dikimler yapıldı. Törene Edirne Valisi Sayın Ekrem Canalp, Havsa Kaymakamı Sayın Reşit Özer Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan, Havsa Belediye Başkanı Sayın Av. Aydın Balkan, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer ve çok sayıda kurum amiri, komutanlarımız, davetli ve öğrenci katıldı.

Bu içerik 11.11.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 256 kez okundu.