Yüksekokulumuz 2015-2016 Dönemi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 30 Mayıs 2016 tarihinde Havsa Belediyesi Yazlık Salonu'nda gerçekleştirildi.

Mezuniyet konuşması Yüksekokul ikincisi Sefa TANRICER tarafından yapıldı.

Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayhan AYTAÇ konuşmasında 35 öğrenci ve üç akademisyenle başladıkları eğitimde bugün teknolojik altyapısı tamamlanmış modern sınıflarda eğitim verdiklerini söyledi. Havsa Meslek Yüksekokulu’nun misyonundan bahsederek öğrencilerin ve akademisyenlerin birlikte çalışarak gerçekleştirdikleri ulusal ve uluslararası projelerle Üniversitemizin önde gelen meslek yüksekokullarından biri olduğunu ifade etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Süleyman Pişkin fedakarlıklarından ötürü ailelere teşekkür ettiği konuşmasında öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, “Sizler yeni yaşamınızda kendinize hedefler koyarak geleceğinizi planlayın. Hedeflerinizin gerçekçi olmasına dikkat edin; kendinizin ve toplumun ihtiyaçlarına uygun hedefler seçin. İşinizi zamanında ve doğru yapmak, disiplinli ve düzenli çalışmak, yaşam felsefenizin bir parçası olsun. Yaşamdan, zorluklardan korkmayın ve çok çalışın. Mesleğinizdeki başarılarınızla ülkemize katkıda bulunacağınıza inanıyorum.” dedi.  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Süleyman Pişkin  ayrıca öğrencilere meslek yaşamlarında ve sosyal yaşamlarında çeşitli başarılara imza atacak bireyler olarak yetiştirerek bugünlere getiren, onları birer meslek sahibi yapan hocalara teşekkür etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Süleyman PİŞKİN, konuşmasının ardından Havsa Kaymakamı Alparslan KILIÇ ve Havsa İlçe Jandarma Komutanı Mahir AŞIK ile birlikte dereceye giren öğrencilerimiz Emre Kaan ÇETİN, Sefa TANRICER ve Sinem DERE'ye ödüllerini verdi. Havsa İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsel ve Havsa Belediye Başkan Vekili Ahmet Tufan Baş'ın da katıldığı tören, okunan meslek andının ardından keplerin atılması ile son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 01.06.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1636 kez okundu.