Yemek Rezervasyon Sistemi Hakkında

Yüksekokulumuz yemekhanesinde 14.10.2022 tarihinden itibaren rezervasyon sistemi uygulamasına başlanacaktır.
Bunun için hazırlanmış olan kılavuz ekte yeralmaktadır.

Kurallar

◊ Kullanıcı yemek rezervasyonunu hafta içi yemek yiyeceği günün (2 iş günü ) önceki günü en geç (16.00) saatine kadar rezervasyon işlemi yapabilir.

◊ Rezervasyon iptali yemek yenilecek günden 1 gün önce en geç saat 14.00 kadar yapılabilir. Rezervasyon iptallerinde para iadesi yapılmaz hak olarak saklanır ve yapacağı diğer işlemlerde kullanılır.

◊ Yemekhanede saat (11.30) ile (12.45) arası sadece rezervasyon yaptıran kullanıcılar yemek hizmeti alabilecektir. Rezervasyon yaptırmayan kullanıcılar kalan yemek durumuna göre saat (12.45)-(13.00) arası misafir ücreti (22,00) tutarında yemek hizmeti alabilecekler.

◊ Yemek hizmeti sadece rezervasyon yapılan lokasyondan yapılacak,  Rezervasyonu farklı bir yerde ise kullanıcı yemek hizmetinden yararlanabilecek ancak misafir ücret grubundan yararlanabilecektir.

◊ Kullanıcılara öğle ve akşam için yemek hizmeti sunulacaktır. Kullanıcı öğle ve akşam yemeği için ayrı ayrı rezervasyon yaptırabilmektedir. Ancak öğünlük rezervasyon hakkını kullandıktan sonra aynı öğün içerisinde işlem yapmak isterse misafir ücreti yansıtılacaktır. Personel gün içerisinde sadece 1. Öğününü tanımlanan ücret grubundan yiyecek diğer öğünleri misafir ücret grubundan yiyebileceklerdir.

 

Ek Dosyalar
Bu içerik 12.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 380 kez okundu.