Uzaktan Eğitim Kapsamında Ödev Şeklinde Staj Yapması Uygun Görülen Öğrencilere İlişkin Liste ve Ödev Konuları (2. Staj Dönemi)

Yüksekokulumuzda öğrenim gören 2019 ve öncesi girişli tüm öğrenciler aşağıda belirtilen tarihler arasında ödev hazırlamak sureti ile staj yapabileceklerdir.

Staj başvuru kabul edilen öğrenciler ve danışmanların vermiş oldukları staj ödevleri aşağıdadır.
Ödevlerin hazırlanırken Ödev Şekil Şartlarına uygun olarak hazırlanması gerekmektedir. Şekil şartlarına uygun hazırlanmayan ödevler kabul edilmeyecektir.
Staj ödevlerinin son teslim tarihine kadar @trakya.edu.tr uzantılı kurumsal e-posta adresi kullanılarak danışmanların mail adresine gönderilmelidir.
Süresi içerisinde ödevlerin danışmana ulaşmaması durumunda stajınız iptal olacaktır.

Uzaktan eğitim kapsamında staj yapması uygun görülen öğrenciler ve ödev konuları listesi

Önemli Tarihler:
Staj Başlama Tarihi:
05 Ocak 2021
Staj Ödevi En Son Teslim Tarihi:
22 Ocak 2021

Dikkat: Staj Ödev Şekil Şartları dosyasını mutlaka okuyunuz.

Staj evraklarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Bu içerik 30.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1540 kez okundu.