Stajı, pandemi nedeniyle yarım kalan öğrencilere duyuru !!!!!

Pandemi nedeniyle stajları yarım kalan öğrenciler kalan stajlarını ödev sureti ile tamamlayacaklardır. Ödev konuları ve öğrenci listesi ekte olup, stajlar; 29 Haziran -17 Temmuz 2020Tarihleri arasında aşağıda şekil şartları uygun olarak minimum 15 maksimum 20 sayfa olacak şekilde tamamlanacaktır. Tamamlanan ödev dosyaları en geç 22 Temmuz 2020 Tarihine kadar Yüksekokulumuza elden veya posta,kargo kanalıyla gönderilecektir. Öğrencilerin ödev konuları ile ilgili her türlü sorularını, öğretim elemanlarının mail adreslerine yazmak sureti ile iletişim sağlanacaktır. Öğrenciler iletişimlerini trakya.edu.tr uzantılı mail adreslerinden yapacaktır.

******Hazırlamış olduğunuz ödevleriniz danışmanınız tarafından Turnitin intihal programında taranarak ödeviniz için benzerlik raporu alacaktır. Ödevlerinizin benzerlik oranının en fazla %35 olması kabul edilecek olup benzerlik oranının daha yüksek çıkması durumunda ödeviniz kabul edilmeyeceğinden stajınız geçersiz sayılacaktır. Bu nedenle tamamlanan ödevlerin öncelikle öğretim elemanlarının mail adreslerine word ortamında göndermeleri gerekmektedir.****

1- Öğrenci Listesi ve Ödev Konuları için tıklayınız.
2- Staj Şekil ve Şartları için Tıklayınız.
3- Staj Kapağı İçin Tıklayınız.
4- Örnek Staj Dosyası için Tıklayınız.

Bu içerik 25.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1220 kez okundu.