Staj dosyalarının teslimi hk.

Öğrencilerimizin aşağıdaki açıklamalarla birlikte Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi'ndeki hükümlere dikkat etmesi ve uyması gerektiğinin yeniden hatırlatılması gereği duyulmuştur.

Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi'nin 13'üncü maddesi uyarınca, "Staj dosyasının, en geç staj bitiminden itibaren 2 hafta içinde Yüksekokul Müdürlüğü`ne elden veya posta / kargo ile teslimi / gönderilmesi gerekir. Yüksekokul gelen her dosyaya kayıt numarası verir. Ancak, posta ve kargodaki gecikmelerden ve kaybolmalardan idare sorumlu değildir. Bu süre içinde staj dosyasını teslim etmeyen öğrenci stajını yapmamış sayılır."

30.04.2013 tarihli Yüksekokulumuz duyurusunda belirtildiği üzere; 20 günlük staj yapan öğrencilerin staj dosyası teslim tarihi en geç 26 Temmuz 2013 ve 40 günlük staj yapan öğrencilerin staj dosyası teslim tarihi en geç 27 Ağustos 2013 olup postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.
Bu içerik 23.07.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3477 kez okundu.