Okulumuz Müdürlüğü Görevine Prof. Dr. Mustafa TAN'IN Atanması

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu’nda müdürlük görevine, Havsa Meslek Yüksekokulu Park ve Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tan getirildi. 2010 yılından bu yana Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini sürdüren Prof. Dr. Ayhan Aytaç’ın kendi isteği ile görevden ayrılmasının ardından, Havsa Meslek Yüksekokulu müdürlüğü görevi, düzenlenen törenle Prof. Dr. Mustafa Tan’a devredildi. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Prof. Dr. Ayhan Aytaç’a değerli katkılarından dolayı teşekkür ederek, Prof. Dr. Mustafa Tan’a başarı dileklerinde bulundu.

Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Oğulpaşa Köyü’nde 1967 yılında dünyaya gelen Prof. Dr. Mustafa Tan, orta öğrenimini Havsa Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1984 yılında Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümüne kayıt yaptırdı. Lisans eğitimini 1988 yılında tamamladı. Aynı bölümde 1989 yılında Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 1991 yılında Yüksek Lisans ve 1995 yılında Doktora Öğrenimini tamamladı. 1995 yılında Yardımcı Doçentliğe atandı. 1998 yılında Doçent, 2004 yılında Profesör unvanını aldı. 2000 ve 2002 yılları arasında Tarımsal Araştırma ve Yayım Merkezi Müdürlüğü, 2008 ve 2012 yılları arasında Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2019 yılında Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu Park ve Bahçe Bitkileri Bölümüne atandı. Halen üniversitemizin bu biriminde görev yapmaktadır.

Bu içerik 21.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 231 kez okundu.