ÖĞRENCİLERİMİZ SEMPOZYUMA BÜYÜK KATKI SAĞLADILAR VE TEŞEKKÜR BELGELERİNİ ALDILAR

Her Yönüyle Havsa Sempozyumu 26-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında Yüksekokulumuzda büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Sempozyumda düzenleme kurulunun yanında öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz de organizasyona büyük katkılar sağladılar. 13 kişilik öğrenci grubu sempozyum sekreteri Öğr. Gör. Dr. Tolga Erdoğan’ın kontrolünde önemli işler yaparak sempozyumun görünmeyen kahramanları oldular. Sunuculuk, katılımcıların karşılanması, kayıt masası işlemleri, oturum aralarında salon düzenlerinin kurulması, oturumlar esnasında sorunların çözümü, konukların ulaşımları ve sempozyum birimleri arasındaki iletişim öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi. Sempozyum sonrasında öğrencilerimize yaptıkları katkıdan dolayı Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan ve Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Bu içerik 31.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 156 kez okundu.