ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİMİZ İLE İLK TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Covid-19 salgının etkisi ile yaklaşık 2 yıldır yapılamayan etkinlikler için öğrenci buluşmaları yeniden konuşulmaya başlandı. Bu çerçevede Havsa Meslek Yüksekokulu’nun Trakya Üniversitesi Öğrenci Senatosu Temsilcisi ve Başarılı Öğrenci Temsilcisi belirlendi. Yüksekokulumuzda bu yıl ilk defa Öğrenci Kalite Temsilcileri Komisyonu oluşturuldu. Her programdan ve her sınıftan bir öğrencinin yer aldığı komisyonun Yüksekokulumuzda kalite parametrelerini artırmak için yönetime fikir ve bilgi vererek katkı yapması hedefleniyor. Dönemin sonuna geldiğimiz Aralık ayı son haftasında bütün temsilcilerin katılımı ile ilk toplantı düzenlendi. Öğrencilerimizin Yüksekokul ile ilgili şikâyet ve önerileri konuşuldu. Özellikle 2022 yılında Trakya Üniversitesi’nin kuruluşunun 40. Yılı olması sebebi ile Yüksekokulumuzda ne tür etkinliklerin yapılabileceği konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Bu içerik 27.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 250 kez okundu.