Öğrenci Temsilcilerimiz ile Havsa Belediyesi Temsilcileri Arasında Bilgi Akışı ve İşbirliği Sağlayacak Toplantılar Başladı

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu ile Havsa Belediyesi arasında bilgi akışı sağlamak ve yapılabilecek ortak faaliyetleri belirlemek için komisyon kuruldu. Sayın Av. Aydın Balkan’ın önerisi ile oluşturulan komisyon çalışmalarına başladı. Havsa Meslek Yüksekokulu’ndan 3 öğrenci ve Havsa Belediyesi Başkan Yardımcısının başkanlığında bir ekip ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda öncelikle öğrencilerimizin konaklama ve ulaşım sorunları ele alındı. Ardından iki kurum arasında ortak düzenlenebilecek kültürel faaliyetler ile ilgili konular üzerinde duruldu. Belediye yetkililerimiz öğrencilerimizin oluşturacağı müzik ve tiyatro gruplarına destek vereceklerini vurguladılar. Bu toplantıların ilerleyen dönemlerde tekrarlanması ve ortaya konulan konuların detaylarının planlanması kararlaştırıldı. Öğrencilerimiz yapılan toplantı ile ilgili Meslek Yüksekokulu yönetimine bilgi verdi.  Yüksekokulumuza ve öğrencilerimizin faaliyetlerine verdiği destekten dolayı Havsa Belediye Başkanı ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Bu içerik 25.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 116 kez okundu.