Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa TAN'ın Covid-19 Aşılaması İle İlgili Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz,
Covid-19 salgını ekonomi ve sağlıkta olduğu gibi eğitim çalışmalarımıza da büyük zararlar verdi. Bir an önce pandeminin bitmesini ve yeniden yüz yüze eğitime geçmeyi hepimiz istiyoruz. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de bu zorlu dönemden çıkışın tek yolu “aşı olmak” gibi gözüküyor. Bu nedenle lütfen Sağlık Bakanlığımızın belirlediği takvime uygun olarak aşılarınızı yaptırınız ve çevrenize örnek olunuz. Aşılama ile birlikte, tedbirleri elden bırakmadan Eylül ayında sizleri Yüksekokulumuzda görmeyi ümit ediyoruz.

Sağlık ve mutlulukla kalınız.
                                                                                                                                                              Müdür
                                                                                                                                                 Prof. Dr. Mustafa TAN
Bu içerik 29.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 355 kez okundu.