Mezuniyet Töreni Duyurusu (Güncel)

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Mezuniyet Töreni 03 Haziran 2022 Cuma günü saat 11:00'de Yüksekokulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır. Öğrencilerimizin cübbe tedarikinde sorunlar yaşaması nedeniyle, Yüksekokulumuzdaki sınırlı sayıda bulunan cübbenin dönüşümlü olarak kullanılmasıyla tören yapılacaktır. Törende öğrencilerimizin sadece keplerini kendilerinin tedarik etmeleri gerekmektedir. Salonda mezuniyet belgelerinin takdim edilmesinden sonra okul bahçesinde toplu olarak fotoğraf çekimi ve kep atma töreni yapılacaktır.

 

Mezuniyet töreninden bir gün önce 02.06.2022 tarihinde saat 21:00’da Mezuniyet Konseri düzenlenecektir. Havsa Belediyesi Düğün Salonunda yapılacak olan konseri Üniversitemiz Balkan Senfoni Orkestrası verecektir.

 

Mezuniyet törenimiz ailelerin katılımına açık olup törene 2. sınıf ve artı durumda olan öğrencilerimizin tamamının katılımı beklenmektedir. Tören ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerimiz törenden sorumlu Dr. Öğr. Üy. Hüseyin Erdaş ile görüşebilirler. 

 

Mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki formu 16.05.2022 tarihine kadar doldurması gerekmektedir, önemle duyurulur.

 Mezuniyet Töreni Katılım Formu

Bu içerik 09.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 743 kez okundu.