Mezun Olabilecek Konumdaki Öğrenciler İçin Yaz Dönemi Staj Duyurusu

Staj yapabilmek için gerekli koşullar;

1-      1.sınıf öğrencisi olmamak 

2-      Toplam 120 AKTS dersin tamamını almış olmak(yani 2.sınıftan ders kesmemiş olmak)

3-      Güz yarıyılından başarısız dersi bulunmamak veya güz yarıyılında tek dersi varsa bahar yarıyılında kaldığı dersi olmamak  

4-   Azami öğrenim sürelerini bu dönem sonunda tamamlayan öğrencilerin  ( 2016 ve öncesi girişli olan  ) müracaat etmeleri durumunda stajlarının ödev şeklinde yapmaları uygun görülecektir.

 

 

 

Staj Şekil Şartları

1-Ödev konusu, ilgili programa uygun olarak her öğrencinin staj danışmanı tarafından ayrı ayrı belirlenecektir.

2- Ödev şekil şartlarıyla ilgili açıklama ve örnek dosya ekli dosyada açıklanmıştır.

3-Staj başvuruları 29 Haziran 2020 tarihinde başlayıp 3 Temmuz 2020 tarihinde sonra erecektir. Başvuru dilekçesi ektedir. Staj başvurusunu dilekçe ile yapan öğrencinin durumu bahar yarıyılı sonu itibariyle mezun olabilecek konumda ise başvurusu kabul edilip ilgili danışman öğretim elemanı ile irtibata geçmesi sağlanacaktır.

4-Her danışman öğretim elemanı ve öğrencinin resmi haberleşme kanalı  trakya.edu.tr uzantılı mail adresinden gerçekleştirilmelidir.

5-Staj yapması uygun görülen öğrencinin ödevi ilgili danışman öğretim elemanı tarafından 13-17 Temmuz 2020 tarihlerinde belirlenecek olup Yüksekokulumuz web sitesinde duyurular kısmından ilan edilecektir.

6-Staj ile ilgili ödevin başlangıç tarihi 20 Temmuz 2020’dir.

7-20 günlük staj ödevleri en geç 14 Ağustos 2020

    40 günlük staj ödevleri en geç 28 Ağustos 2020 tarihine kadar kargo veya posta yoluyla yüksekokulumuz danışman öğretim elemanına gönderilecektir.

8-20 günlük staj için en fazla 10-15 sayfalık staj ödevi, 40 günlük staj için en fazla 15-20 sayfalık şekil şartlarına uygun staj ödevi hazırlanmalıdır.

9-Hazırlamış olduğunuz ödevleriniz danışmanınız tarafından Turnitin intihal programında taranarak ödeviniz için benzerlik raporu alacaktır. Ödevlerinizin benzerlik oranının en fazla %35 olması kabul edilecek olup benzerlik oranının daha yüksek çıkması durumunda ödeviniz kabul edilmeyeceğinden stajınız geçersiz sayılacaktır. Bu nedenle tamamlanan ödevlerin öncelikle öğretim elemanlarının mail adreslerine word ortamında göndermeleri gerekmektedir.


Staj başarı durumları Yüksekokulumuz web sitesinde duyurular kısmından ilan edilecektir.

Staj Evraklarına Buradan Ulaşabilirsiniz.

Bu içerik 22.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2078 kez okundu.