Mezun Durumda Bulunmayan veya İş Yerlerinde Staj Yapmak İsteyen Öğrenciler İçin Staj Duyurusu

Trakya Üniversitesinin almış olduğu karar gereğince, mezun konumda bulunmayan öğrencilerden ve 1. sınıf öğrencilerinden kendi imkanlarıyla staj yeri bularak, yasal sorumlulukları yine kendilerine ait olmak üzere, istekleri doğrultusunda 20 ve 40 iş günü staj yapabileceklerdir. Ayrıca diğer mezun olabilecek konumdaki öğrenciler de yine istemeleri durumunda iş yeri bulmak sureti ile işyerlerinde staj yapabilirler.

Staj Tarihleri Aşağıda Belirtilmiştir.
Staj Müracaat Tarihleri:
06-10 Temmuz 2020

Staj Başlama- Bitiş Tarihleri:
20 Temmuz- 16 Eylül 2020      ( 40 İş Günü )
20 Temmuz- 19 Ağustos 2020 ( 20 İş Günü )

AÇIKLAMA: Kendi istekleri doğrultusunda staj yeri bulan öğrenciler aşağıda belirtilen dilekçeyi ve işyerine onaylattıkları sözleşmeyle birlikte ( 3 nüsha ), Beyanname, nufus kağıdı fotokopisi ve müstehaklık belgesi (E devlet üzerinden SGK provizyon durumu sorgulanıp çıktısı alınacaktır.) ile Yüksekokulumuza şahsen veya posta, kargo yolu ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ve kargo ile müracaat etme durumunda evrakların eksik olmaması ve düzgün bir şekilde hazırlanması, özellikle sözleşmeyi dikkatli bir şekilde eksiksiz hazırlayıp, gönderilmesi gerekmektedir. Eksik ve düzgün hazırlanmayan gönderiler kabul edilmeyecektir. Ayrıca posta kargo ile gönderilen müracaat evraklarının, kayıp ve gecikmelerinden Yüksekokulumuz sorumlu değildir. ( Ücret Karşılığı staj yapacak öğrencilerin sözleşmede belirtilecekleri minimum tutar 697,41 TL. olacaktır !!!! )

Müracaat Evrakları için Tıklatınız
 Dilekçe İçin Tıklayınız.
Bu içerik 30.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 948 kez okundu.