MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA MERHABA DEDİ

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu öğrencilerin, akademik ve idari personelin ve ilçe protokolünün katıldığı törenle yeni eğitim öğretim yılını açtı. Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen tören, öğrenciler adına yapılan konuşma ile başlayarak sırasıyla Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan, Havsa Belediye Başkanı sayın Av. Aydın Balkan ve Havsa Kaymakamı sayın İsmail Hakkı Batı’nın konuşmaları ile devam etti. Daha sonra önceki eğitim-öğretim yılında Meslek Yüksekokulunda başarılı çalışmalarından dolayı akademik ve idari personele teşekkür belgeleri takdim edildi. Tören Trakya Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Dr. Öğr. Üy. Hayati Arda tarafından “Türkiye’de Meslek Yüksekokullarının durumu ve sorunları” başlıklı açılış dersi ile sona erdi.

Bu içerik 27.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 144 kez okundu.