Mazeretli Ders Kayıtları ve Harç İadeleri Hk.

Yüksekokulumuz 2020-2021 Öğretim Yılı Güz dönemi mazeretli ders kayıt işlemleri 28.10.2020 Tarihinde sona erecektir. Bu tarihten sonra ders kaydı yapılmayacaktır. Bu nedenle öğrenimine devam eden öğrencilerin mazeret dileçelerini ve yatırması gereken harç makbuzlarını Yüksekokulumuza göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca azami öğrenim süresini dolduran ve halen 3 yada 4 yarıyıl öğrenimlerine devam edecek olan 2016 Girişli öğrencilerin öğrenim ücretlerini yatırıp,ders kayıtlarını tamamlamaları önem arz etmektedir.

Mezun olan, bu dönem dersi olmayan ve yalnız stajı kalan öğrencilerden öğrenim ücreti yatıranların iade işlemleri için dilekçe ve ekinde dekontu ile birlikte 30.10.2020 Tarihine kadar Yüksekokulumuza posta yada kargo gönderimi ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra işlem yapılmayacaktır.
Önemle duyurulur..

Dilekçe İçin Tıklayınız.
Bu içerik 23.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 457 kez okundu.