HER YÖNÜYLE HAVSA SEMPOZYUMU BÜYÜK BİR KATILIMLA TAMAMLANDI

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu, Havsa Kaymakamlığı ve Havsa Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği “Her Yönüyle Havsa Sempozyumu” 26-27 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi. İlçemizde geniş katılımlı ilk sempozyum olan bu organizasyonda 14 farklı kurumdan 77 katılımcı 12 oturum ve 2 panelde toplam 52 bildiri sundular. Sempozyum içerisinde 2 adet panel, 3 adet sergi ve folklor gösterisi gibi aktiviteler de gerçekleştirildi. Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin yanında Ege Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Üsküdar Üniversitesi ve Hitit Üniversitesi’nden katılımcılar yer aldılar. Ayrıca serbest çalışan araştırıcılar, Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan araştırıcılar da sempozyumda bildiri sunmuşlardır. Sempozyuma üniversitemiz çalışanları ve Havsalılar da yoğun ilgi göstermişler, birinci gün 150, ikinci gün ise 120 civarında dinleyici kitlesi sempozyumu takip etmiştir.

Bu içerik 30.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 241 kez okundu.