Her Yönüyle Havsa Kitabımız Basıldı

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu ile Havsa Kaymakamlığı ve Havsa Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Her Yönüyle Havsa Sempozyumu’nda sunulan bildiriler uluslararası kitap olarak yayınlandı. Editörlüğünü Prof. Dr. Mustafa Tan ve Dr. Tolga Erdoğan’ın yaptığı kitap 984 sayfadan oluşuyor. Kitapta 62 araştırmacıya ait 44 bölüm yer alıyor. Bu bölümler Havsa’nın tarihi, coğrafyası, kültürü, tarımsal ve ekonomik yapısı gibi konuları içeriyor. Paradigma Akademi Yayınlarından çıkan Her Yönüyle Havsa kitabı Trakya Üniversitesi TÜBAP birimi ve Havsa Belediyesi’nin katkıları ile basıldı. Havsa ile ilgili günümüze kadar hazırlanmış en kapsamlı yayın olan bu kitabın ilgilenenlere faydalı olmasını diliyoruz.

Bu içerik 03.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 86 kez okundu.