Havsa Meslek Yüksekokulu Güz Dönemi Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu dış paydaş görüşlerini almaya devam ediyor. Her eğitim-öğretim yarıyılında toplanması planlanan danışma kurulunun güz dönemi toplantısı 16.11.2022 tarihinde yapıldı. Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, Şoförler Derneği Başkanı Mehmet Cam ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan’ın katıldığı toplantıda programlar ve eğitim kalitesi ile ilgili konular görüşüldü. Havsa Meslek Yüksekokulu bünyesinde eğitim-uygulama-üretim yapan özel tarımsal programların açılması ve bu programların üretim gerçekleştirmesi yönünde öneriler yapıldı. Ayrıca Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Havsa merkez ve köylerindeki okulların öğrencileri ile buluştuğu etkinliklerin düzenlenmesi kararı alındı. Danışma kurulunun diğer toplantısının 2023 yılı Şubat ayında yapılmasına karar verildi. Katkı yapan danışma kurulu üyelerimize teşekkür ederiz.

Bu içerik 16.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 101 kez okundu.