Global Bilgi İş İstekleri hk.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu öğrencisi olup mezun durumunda olabilecek ve stajlarını da uzaktan eğitimle tamamlayacak olan veya 3+1 Eğitimi sistemi olan okullarımızın aynı pozisyondaki öğrencilerinden Edirne Global Bilgi Çağrı Merkezlerinde çalışmak üzere Meslek Yüksekokullarımızın bütün programlarından öğrenciler işe alınacaktır. Öğrencilerin Trakya Üniversitesi öğrencisi olup Edirne'de İkamet eden veya edebilecek olmaları gerekmektedir. İşe alınacak toplam öğrenci sayısı 15-40 kişi olup, işe başlama tarihleri Haziran sonu Temmuz başında olacaktır. Yüksekokulumuz öğrencilerinden, uygun kriterde olup çalışmak isteyen öğrencilerinin isim  ve iletişim bilgilerini 21 Haziran 2020 tarihine kadar bildirmesi gerekmektedir. Önemle Duyurulur.

Bu içerik 17.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 451 kez okundu.