Edirne Kırmızısı Sempozyum Düzenleme Kurulu Havsa Meslek Yüksekokulu’nda Toplandı

2-5 Ekim 2023 tarihleri arasında Trakya Üniversitesinde düzenlenecek olan 2. Uluslararası Edirne Kırmızısı Sempozyumu düzenleme kurulu üyeleri Havsa Meslek Yüksekokulu’nda bir araya geldiler. Toplantıya Prof. Dr. Mustafa Tan, Doç. Dr. Nilgün Becenen, Dr. Öğr. Üy. Gülşah Gedik, Dr. Öğr. Üy. İsmail Yüce, Öğr. Gör. Orkun Akman, Öğr. Gör. Necla Sevinir Bakla ve Öğr. Gör. Dr. Tolga Erdoğan katıldılar. Toplantıda sempozyum ile ilgili yapılan çalışmalar gözden geçirilerek gelecek dönemde yapılması düşünülen çalışmalar planlandı. Ayrıca komisyonun üzerinde çalıştığı Edirne Kırmızısı kitabı ve coğrafi işaret başvurusu ile ilgili konular da görüşüldü.  Toplantı Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan’ın günün anısına misafirlere kökboya fidesi hediye etmesi ile sona erdi.

Bu içerik 08.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 56 kez okundu.