Beşinci Geleneksel Hakan Okursoy Futbol Turnuvası

Yüksekokulumuz'da gelenekselleştirdiğimiz Beşinci Geleneksel Hakan Okursoy Turnuvası Nisan ayı içerisinde başlayacaktır.

Turnuva ödüllü, grup usulü ve sınıf bazında (örgün ve ikinci öğretim/birinci sınıf-ikinci sınıf ayrı) yapılacak olup 7+3 yedekle oynanacaktır. Kadrolarınızın, isim - soy isim ve öğrenci numaranızla birlikte liste halinde sınıf bazında belirtilerek Güvenlik Odası'na imza karşılığı teslim edilmesi gerekmektedir. Katılım ücreti maç başına olup, katılıma göre kesin fiyat netleşecektir. Kurallar ve kura çekimleri takım kaptanlarıyla görüşülerek karara bağlanacak olup, toplantı tarihi daha sonra ilan edilecektir.

Kadro çıkaramayan sınıflar, katılmayan diğer sınıflardan en fazla bir oyuncu transfer hakkına sahiptir

Son katılım tarihi 28 Nisan 2015 Salı günüdür!

İletişim: Mustafa ATAŞ (Peyzaj ve Süs Bitkileri I) (0 533 027 15 08)

Bu içerik 21.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1221 kez okundu.