AZAMİ ÖĞRENİMİNİ TAMAMLAYAN ANCAK KAYDI SİLİNEN ÖĞRENCİLERDEN DAHA ÖNCE HİÇ ALMAMIŞ, DERSE DEVAM YÜKÜMLÜLÜKLERİNİ YERİNE GETİRMEDİĞİ ERSLER İÇİN VERİLEN SINAV HAKLARINDAN YARARLANMAK AMACIYLA MÜRACAAT EDEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE…!!

27.09.2021 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul kararı uyarınca, azami süresini dolduran son sınıf öğrencilerinden daha önce hiç alınmamış olduğu dersleri bulunanlar ile derse devam yükümlülüklerini yerine getirmeyenlere de iki sınav hakkı verileceği bildirilmiş ve bu kapsamda aşağıda bilgileri verilen öğrencilerin müracaatları incelenerek, belirtilen derslerden 2 sınav hakkı verilmiştir.Birinci sınavların 30-31 Mayıs 2022 Tarihlerinde, ikinci sınavların 13-14 Haziran 2022 Tarihlerinde yapılacaktır. Sınav Tarih ve Saatleri aşağıdadır. Önemle duyrulur.

Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde olup ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
Bu duyuru, Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Kanuna uygun olarak yapılmıştır.

Sınav Programı Ektedir.

Bu içerik 29.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 213 kez okundu.