Azami öğrenim süresini dolduram öğrencilerin 2 sınavları hk.

Azami öğrenim sürelerini tamamlayan öğrencilerin 1 sınavları tamamlanmıştır. 2. sınavlara ait takvim aşağıda belirtilmiştir. İlk sınava giren öğrencilerin, transkriplerinde başarı durumlarını kontrol etmeleri ve başarısız oldukları dersler için 2. sınav ödevlerini e ders platformuna yüklemeleri gerekmektedir. 1. sınava giremeyen öğrenciler ikinci sınava girebilirler.
- İki sınav sonunda, öğrencilerin kestiği, devam şartını sağlayamadığı, sınavlarda başarısız olduğu dersler ve staj dahil başarısız ders sayısı 5' in üzerinde olan öğrencilerin kayıtları silinecektir.
Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup ayrıca yazılı tebliğ yapılmayacaktır.

*** Öğrencilerin; derslerde herhangi bir eksiklik veya fazlalık tespit etmeleri durumunda Öğrenci İşlerine bildirmeleri gerekmektedir. Öğrencilerin mutlaka ders kontrolünü yapmaları maduriyet yaşanmaması için önem arz etmektedir.

II. Sınav  Takvimi:
Sınav Tarihi: 05 Ekim -12 Ekim 2020
Öğretim Elemanları tarafından verilen ödevlerin E Ders Platformuna Yükleme Tarihleri :
05-07 Ekim 2020
Öğrencilerin Ödevlerini E Ders Platformuna Yükleme Tarihleri :
08-12 Ekim 2020
Bu içerik 02.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 576 kez okundu.