Abalar İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Yüksekokulumuza Teknik Ziyaret

Abalar İlköğretim Okulu öğrencileri, 31.10.2012 tarihinde Matematik Öğretmeni Betül ARSLAN ve Fen Bilgisi Öğretmeni Cem KAVANOZ eşliğinde Yüksekokulumuz doku kültürü laboratuarı ve seralarında teknik incelemelerde bulunmuşlardır. 30 öğrencinin katıldığı etkinlikte öncelikle Öğr. Gör. Dr. Sergun DAYAN, doku kültürü laboratuvarında öğrencilere kısa bir sunum yaparak bitkisel üretimde biyoteknolojinin kullanımı hakkında bilgiler vermiştir. Öğle yemeğinin ardından seralara geçen öğrenciler Öğr. Gör. Adnan ÇOLAK ve Öğr. Gör. Mukadder ÜSTÜN KAYA rehberliğinde kapalı alan bitkisel üretim yöntemleri konusunda bilgilendirilmişlerdir. Etkinlik, misafir öğrencilerimizin sümbül soğanı dikimini Yüksekokul’umuz Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğrencileri ile birlikte uygulamalı olarak yapması ile sona ermiştir.
Bu içerik 01.11.2012 tarihinde yayınlandı ve toplam 1602 kez okundu.