31.12.2023 Tarihli Resmi Gazete’de İlan Edilen Meslek Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Programı Ön Değerlendirme Sonucu

31.12.2023 tarihinde Resmi Gazetede ilan edilen Meslek Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Programına alınacak 1 ( bir ) adet Öğretim Görevlisi kadrosuna “ Bankacılık ve Sigortacılık veya Uluslararası İlişkiler bölümü lisans mezunu olup, bu anabilim dallarının birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak. Lisans mezuniyeti sonrasında belgelendirmek kaydıyla Bankacılık alanında en az iki yıl çalışma tecrübesine ve Yükseköğretim Kurumlarında en az bir yıl ders verme tecrübesine sahip olmak” şartlarıyla başvuruda bulunan adayların “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ”’in 10. Maddesi uyarınca sınav jürisi tarafından yapılan ön değerlendirme sonucu ekte çıkarılmıştır. Sınav tarihi, yeri ve saati ekte belirtilmiştir.

Bu içerik 22.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 117 kez okundu.