2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni gerçekleştirdi. Havsa Kaymakamı İsmail Hakkı Batı, Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ve öğrencilerin katıldığı törende açılış konuşmaları ardından belge ve plaket töreni yapıldı. Meslek Yüksekokulunda geçtiğimiz dönemde akademik teşvik alan, resmi proje ve nitelikli yayın üreten öğretim elemanlarına başarı belgesi verildi. Meslekte 20, 25 ve 30. yılını dolduranlara ise teşekkür belgesi takdim edildi. Programın son bölümünde Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nalan Demiral “Sosyal Bilimlerde Kariyer, Toplumsal ve Kişisel Beklentiler” isimli açılış dersini verdi.

Bu içerik 11.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 76 kez okundu.