2022-2023 Bahar Yarıyılı Mazeretli Ders Kayıtları ve Harç İade İşlemleri

Yüksekokulumuz 2022-2023 Öğretim Yılı Bahar yarıyılı mazeretli ders kayıt işlemleri 03.03.2023 Tarihinde sona erecektir. Bu tarihten sonra ders kaydı yapılmayacaktır. Bu nedenle öğrenimine devam eden öğrencilerin mazeret dilekçelerini ve yatırması gereken harç makbuzlarını Yüksekokulumuza göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca azami öğrenim süresini dolduran ve halen 3 ya da 4 yarıyıl öğrenimlerine devam edecek olan 2018 Girişli öğrencilerin öğrenim ücretlerini yatırıp, ders kayıtlarını tamamlamaları önem arz etmektedir.

 

Mezun olan, bu dönem dersi olmayan ve yalnız stajı kalan öğrencilerden öğrenim ücreti yatıranların iade işlemleri için dilekçe ve ekinde dekontu ile birlikte 03.03.2023 Tarihine kadar Yüksekokulumuza posta ya da kargo gönderimi ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra işlem yapılmayacaktır.

Önemle duyurulur.

Mazeretli Kayıt Dilekçesi aşağıda belirtilen linkten indirilip, yazıcıdan çıktısı alınarak imzalandıktan sonra bilgisayara taratılıp ya da düzgün bir şekilde fotoğrafı çekilerek havsameslek@trakya.edu.tr mail adresine gönderilmelidir.

 

Dilekçe örneğine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu içerik 20.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 313 kez okundu.