2021-2022 MEZUNİYET COŞKUSUNU YAŞADIK

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni pandemiden sonra ilk defa geniş bir katılımla kutlandı. Havsa Kaymakamı sayın Reşit Özer Özdemir, Belediye başkanı Av. Aydın Balkan, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin, öğrencilerimizin aileleri ile Yüksekokulumuzun akademik ve idari personelinin katıldığı tören coşku ile kutlandı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun video konuşması ile başlayan tören Yüksekokulumuzdan derece ile mezun olan öğrencilerimize plaket verilmesi ile devam etti. Ardından mezun olan öğrencilerimize belgeleri takdim edildi. Tören öğrencilerimizin kep atma merasimi ardından fotoğraf çekimleri ile sona erdi.
Törene katkı yapan ve katılan herkese teşekkür ederiz.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ YOLUNUZ AÇIK OLSUN.

Bu içerik 04.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 287 kez okundu.