2021-2022 Bahar Yarıyılı Mazeretli Ders Kayıtları ve Harç İade İşlemleri

Yüksekokulumuz 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar yarıyılı mazeretli ders kayıt işlemleri 25.02.2021 Tarihinde sona erecektir. Bu tarihten sonra ders kaydı yapılmayacaktır. Bu nedenle öğrenimine devam eden öğrencilerin mazeret dilekçelerini ve yatırması gereken harç makbuzlarını Yüksekokulumuza göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca azami öğrenim süresini dolduran ve halen 3 ya da 4 yarıyıl öğrenimlerine devam edecek olan 2017 Girişli öğrencilerin öğrenim ücretlerini yatırıp, ders kayıtlarını tamamlamaları önem arz etmektedir.

 

Mezun olan, bu dönem dersi olmayan ve yalnız stajı kalan öğrencilerden öğrenim ücreti yatıranların iade işlemleri için dilekçe ve ekinde dekontu ile birlikte 25.02.2021 Tarihine kadar Yüksekokulumuza posta ya da kargo gönderimi ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra işlem yapılmayacaktır.

Önemle duyurulur.

Mazeretli Kayıt Başvuru Dilekçesi aşağıda belirtilen linkten indirilip, yazıcıdan çıktısı alınarak imzalandıktan sonra bilgisayara taratılıp ya da düzgün bir şekilde fotoğrafı çekilerek havsameslek@trakya.edu.tr mail adresine gönderilmelidir. Harç yatıran öğrenciler için dekontun da e-postaya eklenmesi ve aslının Yüksekokulumuza posta ile gönderilmesi gerekmektedir.

Dilekçe örneğine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu içerik 07.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 392 kez okundu.