2020-2021 Sonu İtibari İle Azami Öğrenim Sürelerini Dolduran Öğrencilerin Ek Sınav Tarihleri (Güncellenmiştir)

Yüksekokulumuz ekte bilgileri verilen azami öğrenim süresini doldurmuş olan öğrencilere, aşağıda verilmiş olan öğrenci ders durum formlarında C-Sınav Hakkı verilen Dersler kısmında belirtilen derslerden, 2 ek sınav hakkı verilmiştir. Sınav hakkından yararlanmak isteyen 2017 Girişli (2016 Yılında kayıt donduran öğrenciler dahil edilmiştir) öğrencilerin durumlarını sistem üzerinden (transkriplerinden) kontrol ederek eksik ya da fazla olduğunu düşündükleri dersleri Müdürlüğümüze bildirmesi önem arz etmektedir.
Sınavlar, Microsoft Teams üzerinden online olarak yapılacaktır. Bu nedenle daha önce sistemde kayıtlı olmayan öğrencilerin durumlarını mail yolu ile havsameslek@trakya.edu.tr adresine bildirmeleri gerekmektedir.
Sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Sınav programı ayrıca ilan edilecektir. Önemle duyurulur.

Sınav Tarihleri:

1. Sınav Hakkı: 31 Ağustos – 3 Eylül 2021

2. Sınav Hakkı: 13 – 17 Eylül 2021

Öğrenci Ders Durum Bilgileri (Güncellenmiştir)

Not: Öğrenci Bilgileri Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak ilan edilmiştir.

Bu içerik 11.08.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 688 kez okundu.