2016-2017 Güz Yarıyılı Ara Sınav Programı

2016-2017 Güz Yarıyılı Ara Sınav Programı anasayfada yer alan "Sınav Programları" sayfasında ilan edilmiştir.

İkinci Öğretimi olan programların sınavları da -aksi belirtilmemişse- Örgün Programlarının sınavlarıyla aynı anda yapılacaktır. Üniversite Alan Dışı Seçimlik Ders alan öğrencilerimizin sınav programının son sayfasına bakmaları gerekmektedir. Uzaktan Eğitim şeklinde verilen Zorunlu Ortak Servis Derslerinin (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ile Türk Dili I) ara sınavları ise 18.11.2016 Cuma günü saat 15:00'da Yüksekokulumuz dersliklerinde gerçekleştirilecektir.

Önemli not: Öğrencilerin, derslikleri doldururken sınav programındaki sıraya göre hareket etmeleri ve ilk derslik tamamen dolduktan sonra ikinci ve diğer sırada ilan edilen derslikleri tercih etmeleri gerekmektedir.
Bu içerik 31.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1749 kez okundu.