2014-2015 Bahar Yarıyılı Yıl Sonu Sınav Programı

2014-2015 Bahar Yarıyılı Yıl Sonu Sınav Programı anasayfada yer alan "Sınav Programları" sayfasında ilan edilmiştir. ZOSD sınavları 4 Haziran 2015 tarihinde Mühendislik Fakültesi'nde gerçekleştirileceğinden, aynı tarihteki aşağıda yer alan sınavlar o güne olmak üzere saat 14:00'da gerçekleştirilecektir.
  • Bankacılık ve Sigortacılık Programı II - Aktif Pasif Yönetimi
  • İşletme Yönetimi Programı II - AB ve Türkiye
  • Lojistik Programı I - Lojistik İktisadı
  • Maliye Programı II - Vergi Denetimi
İkinci Öğretimi olan programların sınavları da Örgün Programlarının sınavlarıyla aynı anda yapılacaktır.

Peyzaj ve Süs Bitkileri II Programının İş Güvenliği dersi, birinci sınıflarla aynı saatte 25 Mayıs 2015 saat 11:00'da 7 numaralı derslikte yapılacaktır.

Zorunlu Ortak Servis Derslerinin arasınavları 04 Haziran 2015 Perşembe günü saat 16:30'da Mühendislik Fakültesi - Ahmet Karadeniz Yerleşkesi'nde yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerimizin http://zosd.trakya.edu.tr/forms/sinav-sorgulama adresinden, öğrenci numalarını girerek, Sınav Giriş Belgelerini edinmeleri zorunludur. Bu belgenin çıktısını almayan öğrenciler, sınav salonuna giremeyecektir.

Önemli not: Öğrencilerin, derslikleri doldururken sınav programındaki sıraya göre hareket etmeleri ve ilk derslik tamamen dolduktan sonra ikinci sırada ilan edilen derslikleri tercih etmeleri gerekmektedir.
Bu içerik 08.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1961 kez okundu.