2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Havsa Meslek Yüksek Okulu 2013-2014 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 17 Mayıs 2014 Cumartesi günü Balkan Kongre Merkezi’nde Rektör Prof.Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süleyman Pişkin, öğrenciler ve ailelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından başlayan mezuniyet töreninde, mezuniyet konuşmasını yüksek okul birincisi Zeynep Kırdemir yaptı. Açılışta konuşan Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Ayhan Aytaç, mezunların çalışacakları kurumlarda Trakya Üniversitesi’ni en iyi şekilde temsil etmelerini istedi ve mezun öğrencilere başarılar diledi.

Rektör Prof.Dr. Yener Yörük, Soma’da şehit olan madencilerimizi ve 08 Haziran 2012 tarihinde elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Yüksekokul Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüş olan Yrd. Doç. Dr. Hakan Okursoy’u rahmetle anarak başladığı konuşmasında, bilgi ve deneyimlerini öğrencilere en iyi şekilde aktardıkları için Yüksekokul öğretim elemanlarına teşekkür etti. Rektörümüz, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek Trakya Üniversitesi’ne ve ülkemize yaraşır davranarak topluma yararlı bireyler olacaklarına emin olduğunu sözlerine ekledi.

Tören, mezun öğrencilerin ödülleri ve başarı belgelerinin protokol tarafından öğrencilere takdim edilmesi ardından meslek andının okunması ile son buldu. 
Ek Resimler
Bu içerik 21.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2241 kez okundu.