Yüksekokulumuzdan Güvenlik Güçlerimize Manevi Destek

Yüksekokulumuz akademik ve idari personelinin büyük bir katılımı ile Güneydoğu’da cansiperane görev yapan güvenlik güçlerimize “Sizlerin Tadı Yerine Gelmedikçe Bizim de Tadımız Yerine Gelmeyecek, Sizler İyi Olmadıkça Bizler de İyi Olmayacağız” sloganı ile yöremizin tatlarından Kavala Kurabiyesi, Çifte Kavrulmuş Lokumdan oluşan üç koli destek paketimiz 14.04.2016 tarihinde Havsa Emniyet Müdürü Alparslan BİLSEL’in de gözetiminde ilgili kargo şubesinden gönderilmiştir.

Bu vesile kampanyamıza destek veren değerli akademik ve idari personelimize, düşüncemizi paylaştığımız andan itibaren ilgisini eksik etmeyen Havsa Emniyet Müdürü Alparslan BİLSEL’e, ürünleri alış amacımızı belirttikten sonra ticari kaygı gözetmeden ürünleri hazırlayan Osmanlı Şehzade işletmesine teşekkürlerimizi sunarız.

Bu içerik 19.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1142 kez okundu.