Yüksekokulumuz'da mezuniyet sevinci

Üniversitemiz Havsa Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 7 Haziran 2013 tarihinde Havsa Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman PİŞKİN, ilçe temsilcileri, müdürler, öğretim elemanları, öğrenciler ve ailelerinin katıldığı törenin açılış konuşmalarını Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ayhan AYTAÇ ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK yaptı.

Konuşmasında mezun olan öğrencileri uğurlamanın hüznünü yaşadığını söyleyen Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK, öğrencilerin almış oldukları eğitimlerinin kendileri ve ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği tören, mezuniyet belgelerini alan öğrencilerin sevinçle keplerini havaya atmalarıyla son buldu.

Mezuniyetten bazı kareler

Bu içerik 10.06.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2456 kez okundu.