Mazeretli kayıtlar hk. (2016-2017 Güz)

Kayıt tarihleri içerisinde geçerli mazeretleri olması kaydıyla kaydını yaptıramayan öğrencilerin; Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 13'üncü maddesine göre, 13 Ekim 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar mazeretlerini kanıtlayan belgeleriyle birlikte dilekçelerini Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen, posta veya elektronik ortamda (imzaladıkları formu tarayıcıdan taratmak ve havsameslek@trakya.edu.tr adresine göndermek suretiyle) ulaştırmaları gerekmektedir.

Öğrencilerin mazeretlerinin kabulünün (14 Ekim 2016 Cuma günü) duyurulmasının ardından hesap numaraları bildirilecek olup, ücrete tâbi öğrencilerimizin henüz herhangi bir hesaba para yatırmamaları önemle rica olunur.
Bu içerik 26.09.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 825 kez okundu.