Mazeretli kayıtlar hk. (2015-2016 Bahar)

Kayıt tarihleri içerisinde geçerli mazeretleri olması kaydıyla kaydını yaptıramayan öğrencilerin; Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 13'üncü maddesine göre, 19 Şubat 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar mazeretlerini kanıtlayan belgeleriyle birlikte dilekçelerini Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen, posta veya elektronik ortamda (imzaladıkları formu tarayıcıdan taratmak ve havsameslek@trakya.edu.tr adresine göndermek suretiyle) ulaştırmaları gerekmektedir.

Öğrencilerin mazeretlerinin kabulünün (19 Şubat 2016 Cuma günü) duyurulmasının ardından kendilerine hesap numaraları bildirilecek olup, öğrencilerimizin henüz herhangi bir hesaba para yatırmamaları önemle rica olunur.
Bu içerik 08.02.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 897 kez okundu.