Gümrük ve Lojistik Uygulamalarında Karşılaşılan Sorunlar Konferansı gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz ve Edirne Ticaret Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen Gümrük ve Lojistik Uygulamalarında Karşılaşılan Sorunlar konulu konferans 21 Mayıs 2015 Perşembe günü ETSO binası Tunca Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Konuşmacı olarak Batı Marmara Gümrük Müşavirliği firması ortakları Alpaslan BUBERKA ve Kader YETİŞKEN'in konuşmacı olarak katıldıkları konferansta gümrük işlemleriyle ilgili son mevzuat ve uygulama değişiklikleri tartışılmıştır. Öğrencilerimizin yüksek katılım gösterdiği konferansa Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Murat Yorulmaz ve bölüm öğretim görevlileri Yasin Usta, Elif Gilanlı, Meral Yıldız ve Sedef Zeyrekli Yaş katılmıştır.

Batı Marmara Gümrük Müşavirliği firması ortakları Alpaslan BUBERKA ve Kader YETİŞKEN'e, katılımından dolayı öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.
Bu içerik 22.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1786 kez okundu.