2014-2015 Güz Bütünleme Sınav Programı

2014-2015 Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı anasayfada yer alan "Sınav Programları" sayfasında ilan edilmiştir.

İkinci öğretim programlarının sınavları, örgün sınavlarıyla aynı anda gerçekleştirilecektir. Örgün ile ikinci öğretimini ayrı öğretim elemanının verdiği derslerde öğretim elemanı öğrencilerin sınav salonlarını değiştirerek aynı salonda toplayabilecektir.

Tüm öğrencilerin, Öğrenci Disiplin Yönetmeliği'nde belirtilen kurallara uymaları zorunluluğuna ilaveten, sınav başlamadan önce cep telefonlarını sınav gözetmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Önemli not: Öğrencilerin, derslikleri doldururken sınav programındaki sıraya göre hareket etmeleri ve ilk derslik tamamen dolduktan sonra ikinci sırada ilan edilen derslikleri tercih etmeleri gerekmektedir.
Bu içerik 15.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1958 kez okundu.